|
DRS Activation Zone Widget
|
|
| Przemu |
Dodany dnia 28-12-2011 18:06
|
![]() Postów: 189 Data rejestracji: 20.04.10 |
Działa wam? Mi wyskakuje bł±d gdy wrzucam do folderu rf dyn huda.
"Formuła 1 dostarcza ci jedn± szczególn± rzecz, któr± jest to, że ci±gle jeste¶ wystawiony na niebezpieczeństwo. Niebezpieczeństwo zranienia, niebezpieczeństwo utraty życia. To jest czę¶ć twojego życia. Albo stawisz temu czoła jak profesjonalista, w chłodnym stylu, albo to rzucisz. Po prostu zostawisz to i nie będziesz robić tego nigdy więcej. Niestety tak się składa, że to, co robię za bardzo lubię, żeby to tak po prostu rzucić. Nie mogę tego rzucić" - Ayrton Senna |
|
|
|
| Fear |
Dodany dnia 28-12-2011 18:27
|
![]() Postów: 43 Data rejestracji: 31.10.11 |
Moze zadam glupie pytania ale skad ja mam to wziac? |
|
|
|
| Iwin |
Dodany dnia 28-12-2011 18:42
|
![]() Postów: 281 Data rejestracji: 25.07.10 |
Można w google wpisać na przykład. Wiesz co Przemu z ciekawo¶ci sprawdze. Jak nie zapomne ![]() |
|
|
|
| Przemu |
Dodany dnia 28-12-2011 20:19
|
![]() Postów: 189 Data rejestracji: 20.04.10 |
Fear napisał(a): Moze zadam glupie pytania ale skad ja mam to wziac? « link » "Formuła 1 dostarcza ci jedn± szczególn± rzecz, któr± jest to, że ci±gle jeste¶ wystawiony na niebezpieczeństwo. Niebezpieczeństwo zranienia, niebezpieczeństwo utraty życia. To jest czę¶ć twojego życia. Albo stawisz temu czoła jak profesjonalista, w chłodnym stylu, albo to rzucisz. Po prostu zostawisz to i nie będziesz robić tego nigdy więcej. Niestety tak się składa, że to, co robię za bardzo lubię, żeby to tak po prostu rzucić. Nie mogę tego rzucić" - Ayrton Senna |
|
|
|
| Fear |
Dodany dnia 28-12-2011 21:45
|
![]() Postów: 43 Data rejestracji: 31.10.11 |
Juz to znalazlem ale dzieki ;p |
|
|
|
| PrzejdĽ do forum: |